درز انقطاع و نقش آن در زمان زلزله

خسارات ایجاد شده به ساختمان ها  در زمان زلزله بر اثر ضربه ساختمان های مجاور یکدیگر میباشد .

برای حذف یا کاهش این خسارات در زمان زلزله باید زمان ساخت ساختمان های بالای 4 طبقه فاصله بین ساختمان ها ایجاد کرد که به آن اصطلاحاً درز انقطاع یا گپ میگویند .

در  زمان ساخت ساختمان هایی با ارتفاع 12 یا4 طبقه به بالا جهت کاهش خسارات ناشی از زمین لرزه مابین ساختمان فاصله یا همان درز انقطاع را ایجاد میکنند .این فاصله یا گپ توسط پروفیل درز انقطاع پوشش داده میشود تا در زمان زلزله حرکت ها و ضربه های ناشی از زمین لرزه توسط پروفیل درز انقطاع کنترل گردد .

همچنین برای جلوگیری از  خسارات ناشی از انبساط و انقباض ساختمان ها بر اثر تغییر درجه حرارت ،باد،طوفان و ...  در ساختمان ها درز انبساط ایجاد میگردد .که محاسبه میزان این فاصله بستگی به تعداد طبقات ، مصالح مصرفی و آب و هوای محل ساختمان دارد که در مجموع محاسبه آن توسط طراح مشخص میگردد .

درز های انقطاع و درزهای انبساط توسط پروفیل درز انقطاع و پروفیل درز انبساط پوشانده میشوند که دارای مدل های مختلف جهت کف، دیوار، سقف و کنج میباشد .

در بعضی از درزها با توجه به مرطوب بودن محیط قبل از نصب پروفیل درز ها توسط لاستیک آب بند ، آب بندی میگردد .

شرکت آرتافران با بیش از 19 سال سابقه واردات مصالح ساختمانی آمادگی خود را جهت ارائه خدمات و مشاوره به همکاران محترم اعلام میدارد .

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت آرتافران می باشد
طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط طراحی سایت24